• Facebook
  • Instagram

About

Imprevu is een Belgisch dames merk dat in 2016 geboren is uit het ideaal van Justine God, de creatrice van het merk, om de huidige stijl-codes en businessmodellen te doorbreken.

 

Bij IMPREVU is kwaliteit koning! Het is dan ook in dit perspectief en in de logica van een effectieve distributieketen dat Justine ervoor gekozen heeft om haar productie uitsluitend in Europa te concentreren, meer bepaald in Italië en Portugal. Van de aankoop van stoffen, tot het breien van de truien en het confectioneren van de collecties, alles is geconcentreerd in Europa. Haar ateliers hebben niet alleen een verminderde ecologische impact, maar bieden ook innovatieve producten aan, die Imprevu in staat stellen om een totale originaliteit tot uitdrukking te brengen.

 

Justine ontwikkelt haar capsules volgens haar intuïtie en haar "coups de Coeur".

Imprevu, laat elke vrouw toe het silhouet te vinden dat het best bij haar past en toelaat haar persoonlijkheid uit te drukken. En dit tegen betaalbare prijzen zodat ze zich perfect kan kleden zonder er spijt van te krijgen. Elke creatie van Imprevu kan op elk moment van de dag gedragen worden, het is de vrouw die de rol van haar outfit bepaalt door de combinaties aan te passen en te variëren volgens haar eigen wensen.

 

"Met het risico je te verrassen, heb ik ervoor gekozen niet online te verkopen. Deze aanpak stelt mij in staat om een directe band met de winkels te houden en een zekere exclusiviteit te garanderen. En dus de markt niet te overspoelen. »

 

Justine is overtuigd van het belang van de rol die haar partnerwinkels spelen. Het is met al hun passie dat elke boetiek hun merken nauwkeurig selecteren om hun klanten exclusieve producten aan te bieden. Het is in deze boetieks dat we collecties vinden die je niet vindt bij de grote ketens en waar je de stilistische identiteit van hun regio ontdekt.

 

Imprevu maakt er een erezaak van om vrouwen exclusiviteit te bieden, en het is in die zin dat de distributie van het merk beheerd wordt.

 

Met andere woorden, elke vrouw heeft een beetje Imprevu nodig in haar leven!

copyright 2020 - Imprevu